Ezúttal benézünk a függöny mögé. Kihangosítjuk a belsőhangokat. Megjelenítjük, hogy mi zajlik legbelül a coachban és az ügyfélben az ülés alatt.

Annamária a Kompetencialabor egyik központi eleme – az ügyfélgyakorlatok (coachingülések) kétoldali kihangosítása -, köré építi az ICF Kompetencia Fórum számára összeállított elméleti elemeket is tartalmazó gyakorlati workshopot.

 

A munka során a fókusz végig a coach kompetenciák tudatosításán, csiszolásán, fejlesztésén lesz. Interaktív, önreflektív szakmai műhelyre készülünk. Egyidőben fogunk dolgozni az ICF kompetencia rendszerével különböző szinteken, azokat beazonosítva, tudatosan megválasztva, kihangosítva.

 

Ha coachként a fentieket olvasva, megszólítva érzed magad, ha szeretnél coach kompetenciáidon önreflektív, interaktív formában, védett coach-szakmai közösségben dolgozni, fejlődni, együtt és egymástól tanulni, akkor sok szeretettel várlak!

 

Barnóczki Annamária MCC, Executive, Team és Mentor coach,

az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.

 

Karrieremet az Andersen Consultingnál HR területen kezdtem, később a Nicholson Internationalhez igazoltam át. 2000-től az Accenture csapatát erősítettem HR szakértőként, 2004. óta vagyok önálló coach és HR tanácsadó.

 

Elsősorban közép- és felsővezetőkkel foglalkozom. 2010. óta vezetek mentoring- és kompetencia- csoportokat, ICF vizsgafelkészítést, mely során a magas szakmai színvonal és a kompetenciák tudatosítása, elmélyítése mellett a gyakorlatiasság is helyet kap.

 

A szakmai hitelességen és a folyamatos fejlődésen túl fontosnak tartom az önismereti munkát. 2016. januárja óta az ICF Magyar tagozatának Akkreditációs igazgatója vagyok. A coachok szakmai továbbképzése mellett a szakmai önszabályozásért és érdekképviseletért dolgozom.

 

A Szegedi Tudományegyetemen szereztem tanári diplomát, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen humán erőforrás gazdálkodást tanultam. A Business Coach Akadémián business coach végzettséget kaptam, valamint a szófiai Szent Kliment Ohridszki Egyetemen munka- és szervezet- pszichológusi szakon diplomáztam.

A magyaron kívül bolgárul és angolul is vállalok megbízásokat.

Két kislány édesanyja vagyok, akikkel naponta gyakorolom a coaching szemléletű szülő szerepet.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Kompetencia Fórum ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot és 2 óra csoportos mentoring ingazolást ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2017. szeptember 14. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

 

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam