A bölcsésztudomány és KKV ügyvezetés izgalmas keverékéhez rakd hozzá a coach és tréner tanúsítványt, no meg a számtalan sok képzést a tranzakcióanalízis, a Gestalt és a PCM területéről, szórd meg a végeredményt a pszichológia iránti érdeklődéssel, illetve az írással, a fotózással és mindennel, ami kreatív – ez vagyok én.

Amióta ráéreztem a segítő szakma iránti affinitásomra, hatalmas étvággyal falom a képzéseket, fejlesztem magam különböző módszertanokban és minél jobban megismerem saját magamat, annál pontosabb lényeglátással tudok fordulni a klienseim felé egyéni coachingban és tréningeken egyaránt. E bemutatkozás írásakor két képzésem van folyamatban, 2024 őszétől két másikat is elkezdek, és 2026-tól művészetterapeuta- és/vagy mentálhigiéné képzést szeretnék elkezdeni. Távlati célom a pszichológia képzés elvégzése, ami egész életemben érdekelt.

Őszintén hiszek abban, hogy mindenki rendelkezik a számára ez idáig nem ismert erőforrásokkal, melyek arra várnak, hogy az illető egy sikeres coaching folyamat során, vagy egy gyakorlatorientált, személyiségfejlesztő tréning segítségével kiaknázza azokat.

A coaching munkám során Gestalt szemléletben működöm, és a szakmai jelenlétem egyik alappillére a tranzakcióanalízis, amivel a Gordon & T.A.-ban ismerkedtem meg. Hivatalos PCM trénerként és coachként a PCM módszertanával is segíteni tudom a klienseim kommunikációs hatékonyságát. Magyarul és angolul beszélő kliensek jelentkezését várom.

Szakmai tapasztalatok, munkahelyek

Crydet Kft (1998- , 2016. óta társügyvezető)

Tanulmányok

• Semmelweis Egyetem, “Közösségi és családi mediáció” posztgraduális képzés (2024. szeptember – 2026. január)
  • Szervezeti TA., “TA303/A: Szerep- és kapcsolati kompetenciák fejlesztése” haladó TA képzés (2024. szeptember – 2025. május)
  • Gordon & TA., “Játszma szeminárium” haladó TA képzés (2024. június)
  • Process Communication Model Magyarország, “Train the Trainer” tréner képzés (2024. február – 2024. június)
  • Szervezeti TA., “TA202”, Személyes hatékonyság (2024. január – 2024. április)
  • Gordon & T.A., “A Hős Útja” tréning (2024. január – 2024. február)
  • Gordon & T.A., “Női csoportok vezetése” haladó trénerképzés (2023. október)
  • Kodolányi János Egyetem, “Gestalt coach-konzulens és teamcoach” posztgraduális képzés (2023. szeptember – 2025. január), folyamatban
  • Szervezeti TA., “TA101: Bevezetés a tranzakcióanalízisbe” (2023. május)
  • Gordon & T.A., “Trénerképző Akadémia” tréner képzés (2023. jan. – 2023. jún.)
  • Coach Akadémia, “Business Coaching Modul” ICF által akkreditált képzés (2023. márc. – 2023. máj.)
  • Gordon & T.A., “Coachképző Akadémia” ICF által akkreditált Coach képzés (2022. szept. -2023. jan.)
  • Gordon & T.A., “Személyes hatékonyság” alapozó önismereti képzés (2022. szept.)
  • ELTE Bölcsész Kar Anglisztika, MSc diploma (1996-2003)
  • Madách Imre Gimnázium (1992-1996)

Fontos még rólam tudni, hogy

Az emberi és társkapcsolatok működése, és általában az emberek működése mindennél jobban érdekel. Ezért szabadidőmben a szakmai anyagok olvasása mellett pszichológiai tartalmú sorozatokat, filmeket nézek, színházba járok.

Nyelv:
magyar, angol