Érzékenység, befogadás, méltóság

Coachként a sokszínűség és a befogadás azt jelenti, hogy felismerjük és figyelembe vesszük az egyének és csoportok különbözőségeit és egyedi szükségleteit, amelyek hatással lehetnek az emberek életére és munkahelyi tapasztalataira. Ehhez szükséges, hogy folyamatosan erősítsük az empátia és az érzékenység készségeit, annak érdekében, hogy eredményesebben támogassuk ügyfeleinket a személyes és szakmai fejlődésben, valamint egy inkluzívabb világ megteremtésében.

A konferencia során arra fókuszálunk, miként lehet az emberi és technológiai elemeket összekapcsolni a sokszínűség és befogadás támogatása érdekében. Célunk, hogy együtt fedezzük fel, hogyan lehetünk hatékonyabb és befogadóbb coachok a mesterséges intelligencia korában, és hogyan segíthetjük ügyfeleinket az életükben és a munkahelyi környezetben a változások kezelésében és a személyes fejlődésükben.

Időpont: 2024. november 5. 9:00–17:00
Helyszín:
Telekom Székház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.

A pályázatokat az alábbi három nagy témakörben várjuk. A kérdésfelvetéseket inspirálásnak szánjuk.

Szekció 1 – Sokszínűség az AI korában

  • Hogyan lehet használni az AI-t a coaching-szolgáltatások elérhetőségének növelésére a különböző társadalmi csoportok számára?
  • Milyen készségek, megközelítések, AI-alapú eszközök segítik a coachokat a sokszínűség és befogadás megvalósításában a különböző kultúrák között? 
  • Hogyan lehet az inkluzivitást beépíteni a coaching stílusába, módszereibe?

Szekció 2 – Coaching generációkon át 

  • Milyen készségekre van szüksége a coachoknak a különböző generációk igényeinek, preferenciáinak kezelésére a coaching folyamat során?
  • Hogyan segíti a coaching a generációk közötti egyenlőtlenségek és konfliktusok csökkentését?
  • Milyen kihívások merülnek fel a team coaching során a több generációs csapatok támogatásában, hogyan lehet ezeket sikeresen kezelni?

Szekció 3 – Coaching a sokszínűség és befogadás erősítéséért a szervezetekben

  • Milyen módon lehet felépíteni coaching segítségével egy olyan vállalati kultúrát, melyben minden dolgozó elfogadva és támogatva érzi magát?
  • A vezető mint coach – hogyan segít a coaching szemléletű vezetés a támogató és befogadó légkör megteremtésében a csapaton belül?
  • Coachként hogyan készüljünk fel a különböző kultúrák, identitások érzékeny kezelésére a coaching folyamat során?

A pályázat két részből áll:

  • Jelentkezési dokumentáció, mely ezen a formon keresztül küldhető be. 
  • Max. 5 perces videó, amelynek követelményeit lentebb találod.

A nap folyamán három szekciót tervezünk, melyekben 3-3 db 60 perces programot (workshop/előadás) tartunk. Erre várjuk a pályázatokat. Összesen 9 előadó kerül majd kiválasztásra. 

Kérünk, vedd figyelembe, hogy a programodon résztvevők száma akár 50-80 fő is lehet. 

Ha bármi kérdésed van, keresd Király Olívia PCC Kommunikációs Igazgatót a kommunikacio@coachingfederation.hu e-mail címen.

Beadási határidő: 2024.06.30. 23:59
A beadási határidő lejárta után sajnos már nem tudunk elfogadni pályázatokat.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam