ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Magyar tagság

Belépés az ICF Tagozata Egyesületbe

Ahhoz, hogy Magyarországon is létezhessen ez a szakmai közösség – azaz tagjaink lehessenek, konferenciát, rendezvényt, klubot szervezhessünk, termet bérelhessünk, pályázatot hirdethessünk, díjakat oszthassunk – hivatalos jogi személyiséggel kell rendelkeznünk. Ezért a hatályos magyar törvényeknek megfelelően ICF Magyar Tagozata Egyesülete néven vagyunk bejegyezve civil szervezetként.

A fenntartható, hosszú távú működéshez és közös szakmai céljaink megvalósításához minél több coach társunk egyesületi tagságára szükség van. Ezért javasoljuk, kérjük, hogy lépj be az Egyesületbe.

Az egyesületi tagdíj összege 20 000 Ft, ami adott naptári évre szól és számos előnyhöz, kedvezményhez juttat! Kérjük, hogy válaszd a webshopos bankkártyás fizetési lehetőséget, amelyet ezen a linken tudsz elérni.

Több ICF chapternek is lehetsz tagja egyszerre!

Többször felmerült külföldön élő tagjainknál, hogy hogyan tudnak a Magyar Tagozat aktív tagjai maradni, miközben a helyi Chapterbe is bejelentkeznek.

Az ICF Global válasza és támogatott megoldása ezen a linken olvasható (Support / membership / Chapters alatt).

Ennek értelmében a kettős tagság lehetséges, és a Magyar Tagozat mindenkori Tagsági Igazgatója tud segíteni a részletekben!

Néhány fontos információ a tagságról:

  • A Magyar Tagozat tagdíja naptári évre szól, amit minden év március 31-ig meg kell újítani.
  • Miután rendezted a nemzetközi tagdíjat utána fizesd be a magyar tagdíjat is. A Magyar Tagozat tagja csak abban az esetben tudsz lenni, ha tagja vagy a nemzetközi tagozatnak is.
  • Fontos, hogy a belépési nyilatkozatot csak azoknak kell kitöltenie, akik először lépnek be a Magyar Tagozatba, tehát akik megújítják a tagságukat, azoknak nem kell.
  • Várd meg, amíg a beléptetésedről megkapod a levelet a Tagsági Igazgatótól és majd csak ezután válik hivatalossá a tagságod, valamint ezután tudsz jelentkezni a tagjainknak szóló programokra. Addig amíg ez nem történik meg, addig nem tudsz részt venni ingyenesen vagy kedvezményesen ezeken a programokon. Ha szakmai esemény miatt jelentkezel pár órával/nappal előtte a tagozatba vagy újítanád meg a tagságod, ezt mindenféleképpen vedd figyelembe. Az adminisztrációs és beléptetési folyamat mindkét esetben több nap is lehet, így legalább 1 hét türelmi időt kérünk az adminisztráció lebonyolításához.
  • Belépési nyilatkozatot szkennelve vagy lefotózva juttasd el emailben a mindenkori Tagsági Igazgatónak a tagsag@coachingfederation.hu email címre.
  • Az egyesületnek (ugyanúgy, mint az ICF-nek) kizárólag magánszemély tagjai lehetnek, így amennyiben az átutalást céges bankszámláról indítod, mindenképpen tüntesd fel, kinek a tagdíját utalod.
  • Kérjük, hogy válaszd a webshopos bankkártyás fizetési lehetőséget, amelyet ezen a linken tudsz elérni.
  • Ha számlázással, fizetési problémával kapcsolatos kérdésed van kérünk, hogy a mindenkori Gazdasági Igazgatónak írj a gazdasag@coachingfederation.hu címre.
  • Bankszámlaszám: ICF Magyar Tagozata Egyesület – 16200199-00143855 (MagNet Bank).
Amennyiben már tagunk vagy, akkor a nemzetközi tagság megújításához hasonlóan, minden év március végéig, kérjük, újítsd meg az ICF Magyar Tagozata egyesületi tagságodat is a tagdíj befizetésével!

Az egyesületi tagság feljogosítja a tagokat évi legalább 8 díjmentes (tagság nélkül 5000Ft/alkalom) szakmai programon való részvételre (Coachklub, Kompetenciafórum, Találkozások, Kávészünet, Reggeli az Elnökséggel, Amit tudni akartál a coach szakmáról programok), továbbá számos egyéb juttatást biztosítunk az Egyesület tagjainak. Részletekről itt illetve itt tudsz olvasni vagy érdeklődj a tagsag@coachingfederation.hu e-mail címen.

A magyar tagozat honlapján sok információ szerepel pl. eseményeink, minősítések, akkreditáció, jószolgálati tevékenységeink és még számos más. Csatlakozz, hogy Te is szerepelj az ICF Magyar Tagozat weboldalán szereplő tagok adatbázisában. 

Az ICF márka használatával nő a szakmai hitelességed. Az ICF Brand használatáról sok fontos és hasznos információt, útmutatást találhatsz itt.