ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

CCEU-t érő programok

Gyűjts CCE pontokat a minősítésed megújításához!

Az ICF minősítések meghosszabbításához többek között CCEU (Continuing Coach Education) pontokat szükséges gyűjteni.
 
A CCEU-nak kétféle típusa van:
 
  • Alapkompetenciák – Core Competency (CC)
  • Erőforrás fejlesztés – Resource Development (RD) 
Az ICF Magyar Tagozata folyamatosan szervez olyan kétórás programokat, amelyek segítik a coachok fejlődését, és ahol ezeket a pontokat meg tudják szerezni. Tagjaink számára ezek az események ingyenesen vagy kedvezményes áron elérhetők. 

Kompetenciafórum

Valamely ICF alapkompetenciához szorosan kapcsolódó interaktív workshop online vagy személyesen. Ezeken a programokon zömében CC pontok szerezhetők.

Coachklub

Inkább az erőforrás fejlesztést (RD) célzó program, például a coachinghoz kapcsolódó módszertanok megismertetése, brandépítés stb.

Találkozások

Olyan szakembereket hívunk, akik saját szakterületükről beszélnek és annak a kapcsolatáról a coaching szakmához, például pszichológia, gyászfeldolgozás, mese a coachingban stb.

ICF MAP – Master Approach Program

A rendezvénysorozat célja olyan, az ICF által MCC (Master Certified Coach) nemzetközi minősítéssel rendelkező, vagy annak megszerzésre aktívan készülő magyar nyelvű coachok bevonása oktatási programokba, amelyekkel a hazai coachok nemzetközi színvonalú, a legújabb trendeket követő és naprakész tudást érhetnek el, hazai helyszínen, magyar nyelven.

Évente 4 MAP eseményt szervezünk. A workshopokon való részvétel alkalmanként 3,5 CCEU-t ér az ICF akkreditációs rendszerében. Az idei MAP eseményekről az alábbiakban olvashatsz:

ICF Coaching Konferencia

Az ICF Magyar Tagozata éves konferenciája, mely általában ősszel kerül megrendezésre. Az előadások, interaktív workshopok 60 percesek, így minden workshopért annak tartalmától függően 1-1 CC, vagy RD CCEU jár.